Entrades

No a la privatització dels serveis públics

El Projecte de Llei de Contractes de Serveis a les Persones és una mesura impulsada pel Parlament de Catalunya que, d’acord amb la Plataforma Aturem La Llei Aragonès, obre la porta a una de les més grans externalitzacions de la majoria de serveis educatius, sanitaris, socials i d’altres perquè estableix un marc jurídic idoni perquè siguin les empreses privades qui gestionin i prestin els serveis públics vinculats directament a garantir drets fonamentals.

Aquesta llei la recolzen tots els grups parlamentaris excepte la CUP i En Comú Podem. Tal i com denuncia la FaPaC, la negociació s’ha estat fent d’esquenes a la ciutadania, amb el propòsit de tramitar la llei com més aviat millor i deixar fora del debat polític a les organitzacions i els moviments socials afectats, i la societat en el seu conjunt.

La seva transcendència és molt important perquè afecten a sectors vinculats a la sanitat i a l’educació, entre d’altres. La Plataforma Aturem la Llei Aragonès convoca una manifestació al centre de Barcelona per protestar contra la seva possible aprovació. 

On? Al Departament d’Economia, Rambla Catalunya, 19-21. Finalitzarà a la Pl. Sant Jaume

Quan? 19 d’octubre a les 17 h.

Si voleu saber exactament de què es tracta, no deixeu de visionar el següent vídeo, una mica llarg, però que ofereix molta informació facilitada per diverses organitzacions.

 

Comments are closed.