Entrades

Renda Garantida de Ciutadania

Amb data 15 de maig de 2017 s’ha signat l’acord sobre la Renda Garantida de Ciutadania entre representants del govern de la Generalitat i els representants de la Comissió Promotora de la Renda Garantida de Ciutadania. Fins arribar aquí ha estat una llarga marxa iniciada el 14 de setembre 2011 on van començar els treballs per elaborar el contingut de la Iniciativa legislativa popular de la Renda Garantida de Ciutadania. 

Segons expliquen els representants de la Comissió, aquest acord significa un salt qualitatiu que empara a tota la ciutadania, redistribueix la riquesa i és un avenç en la lluita contra la desigualtat. També han valorat que el resultat obtingut ha estat fruit de l’àmplia mobilització sostinguda en el temps, que ha estat capaç de vèncer nombrosos obstacles, gràcies a l’activitat de milers de persones.

També ha influït l’àmplia i plural unitat de 76 entitats socials, cíviques i polítiques adherides a aquesta ILP i al suport de més de 50 ajuntaments de Catalunya que representen una majoria de la població, i a la feina dels grups parlamentaris en la ponència, als quals se sol·licita la major generositat i diligència per aprovar el redactat del projecte de llei, que inclourà el contingut de l’acord, perquè en el termini més breu possible pugui ser aprovat pel ple del Parlament de Catalunya, i poder implementar la llei des del 15 de setembre de 2017.

En aquest enllaç podeu consultar el text del projecte de Llei

2 comentaris a Renda Garantida de Ciutadania

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*