Entrades

Habitatge de protecció oficial a La Clota

El proppassat dimecres 5 de febrer els representants de la cooperativa Fem Ciutat van venir a l’Associació per informar-nos de la nova promoció de construcció  d’un edifici plurifamiliar amb Protecció Oficial, de Règim General i de Preu Concertat, en Dret de Superfície a 75 anys ampliables a 15 anys més, a  l’Avinguda de l’Estatut de Catalunya 15-17. Com sabeu, a La Clota, està molt a prop del centre d’Horta.

A la Junta de l’AVV hem fet la valoració de que un habitatge digne per a tothom exigeix especialment la construcció de més pisos de lloguer assequible i no solament de venda a preus més baixos del mercat, perquè precisament les families més vulnerables no disposen dels més de 40.000€ que cal aportar abans de tenir les claus en mà. Cal doncs, més aportació de recursos per part de les administracions públiques responsables per fer-hi front a aquest greu problema.

Si consulteu la seva web, veureu que es projecten aproximadament 105 habitatges, distribuïts en 5 escales. Aproximadament 10 habitatges seran per l’Ajuntament de Barcelona, que es qui aporta els terrenys, i 95 seran pels socis de la Cooperativa. En aquest enllaç podeu consultar  tota la informació sobre la promoció, el procés i els requisits necessaris per a participar (arxius .pdf al final de la pàgina). 

L’adjudicació dels habitatges serà per Sorteig públic davant Notari, i un dels requisits és estar donats d’alta al Consorci de l’Habitatge de Barcelona. L’horari d’obertura de les Oficines és de 8.30 a 14.30 hores els dilluns, dimarts, dimecres i divendres. L’adreça de l’oficina al nostre districte és aquesta:

Oficina de l’Habitatge d’Horta
Carrer del Llobregós, 175-189
08032 Barcelona

Comments are closed.