Entrades

Mobilitat

A la vocalia de mobilitat fem el seguiment de les actuacions de l’administració, reivindiquem sobre necessitats contrastades i ajudem a trobar solucions en problemes en l´ús i manteniment del transport públic. Podeu consultar totes les entrades que hi estan relacionades clicant a l’etiqueta “mobilitat” del blog.

Treballem conjuntament amb la FAVB pel canvi de paradigma en termes de mobilitat que garanteixi  la seva sostenibilitat. Els  indicadors que ens aporten les àrees de medi ambient i de salut ens fan ser conscients de les greus conseqüències per la salut degudes a contaminació que provoca el tràfic rodat. Per tant, l’aposta pel transport públic en detriment –és a dir, reprimint- del cotxe privat és vital per fer una Barcelona habitable.

Les línies d’acció que impulsem són:  més inversió en infraestructures; adaptar la via pública a les necessitats dels ciutadans potenciar el transport públic. En concret estem treballant en els aspectes següents:

Autobús del Barri: treballem conjuntament amb el districte en el desdoblament de l’autobús del barri, per tornar a recuperar les dues línies que hi havia anteriorment: el 185 i 112. Aquest últim  tornaria a unir Horta amb Sant Genís. Quan això es porti a terme, el 185, que uneix Horta amb el Vall d’Hebron passarà a tenir autobusos midi (més grans), en lloc dels actuals microbusos.

Nova xarxa d’autobusos: tenim tota l’atenció posada en la nova xarxa ortogonal d’autobusos. Assistim a les diverses reunions de TMB, recollim les queixes veïnals i les traslladem a la FAVB.

Treballem conjuntament els temes de ciutat amb la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB).

Vine i col·labora!