Entrades

Inauguració de l’Espai Annex del CAP d’Horta

Avui s’ha inaugurat l’espai Annex al CAP d’Horta del carrer Lisboa. L’equip directiu ens ha convidat a l’AVV d’Horta, i altres associacions veïnals del districte, a participar-hi en nom de tot el veïnat. Vegeu a les fotografies al final del post com hi ha dos espais diferenciats per atendre un total de quatre persones alhora.

L’ús de l’espai és provisional, amb una durada aproximada d’un any, i destinat a cobrir les necessitats plantejades per la pandèmia del Covid-19; estarà actiu des del proper dimecres 24 de març  i ja es començaran a posar les vacunes, el nombre i destinació de les quals depèn dels lliuraments pendents de la Unió Europea, que com ja sabeu per les notícies és una qüestió complicada que ha causat molts retards.

Des de la direcció del CAP  ens demanen d’informar al veïnat que és l’equip sanitari qui es posa en contacte telefònic amb els usuaris, per tant, cal esperar a que hi hagi suficients vacunes i ens anirant avisant, no cal patir. No obstant això hi ha dues qüestions que caldrà que considereu:

  1. El CAP ha de tenir el vostre número de telèfon actualitzat; s’han trobat amb pacients que no el tenen i no es poden posar en contacte amb ells. Si no el teniu actualitzat, faciliteu el nou número al tauler de recepció.
  2. Si us truquen per telèfon des d’un número ocult, pot ser que us truqui el CAP. Estan mirant de solucionar el tema per tal que surti com a emissor el nom del CAP, però ara per ara no és així.

Anem avançant en les nostres reivindicacions per a la millora dels serveis al barri.

Comments are closed.