Entrades

Vaga en defensa de l’educació pública

L’associació de Veïns i veïnes d’Horta dona suport a les vagues d’educació convocades pel proper 18 de gener i el 9 de febrer de 2017. Malauradament amb manca d’unitat ja que la primera d’elles la convoca la CGT i la segona la resta de sindicats: USTEC-STEs, CCOO, UGT i ASPEPC). Però l’objectiu és comú:  reclamar uns pressupostos que permetin revertir les retallades que han afectat greument tot el sistema educatiu públic català.

Altres pressupostos són possibles i, el govern de la Generalitat hauria d’incrementar les partides d’educació no només per revertir les retallades sinó per deixar d’estar a la cua en inversió educativa a Europa i arribar al 6% del PIB. La manca de sensibilitat educativa no només està en les etapes obligatòries ja que el 0-3 també està patint grans retallades.

Un cop convocades les vagues la Conselleria ha corregut ha adreçar-se per correu electrònic a tot el professorat per justificar la política de JXS i les partides d’ensenyament, per intentar debilitar la resposta del professorat. Els correus dels docents van aquests dies plens de propostes formatives, quan la formació ha estat la gran oblidada aquests darrers anys pels responsable de l’educació del país.

Comments are closed.