Entrades

Konsulta’m”, suport psicològic per adolescents i joves

L’espai “Konsulta’m” és un servei de suport psicològic adreçat a adolescents i joves per detectar i atendre de forma preventiva el patiment psicològic i els problemes de salut mental del jovent.  També ofereix assessorament als professionals que treballen amb grups d’adolescents o de joves. El servei obre una tarda a la setmana en un casal o un espai de proximitat amb activitats juvenils i atén els adolescents i joves, d’entre 12 i 22 anys, que necessiten una resposta especialitzada, àgil i immediata. S’hi pot accedir sense derivació ni cita prèvia. També  s’hi poden adreçar els professionals que treballen amb grups d’adolescents o de joves.

Aquest espai forma part del Pla de salut mental de Barcelona 2016-2022, que té com a prioritat atendre la població infantil, adolescent i adulta jove.  La seva finalitat és poder accedir als adolescents i joves abans que el malestar psicològic s’agreugi o es converteixi en un problema de salut mental. D’altra banda, es pretén potenciar un tipus de servei que s’adeqüi més als hàbits i a les dinàmiques i pràctiques dels adolescents i joves per poder atendre’ls millor.

Podeu enviar un missatge per WhatsApp  al telèfon 648 886 626 i es posaran en contacte amb vosaltres. Horari de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 19 h,. Caldrà que hi indiqueu el vostre nom, edat, districte de residència i, breument, el motiu de la consulta.

El contacte presencial està actualment suspès per la Covid-19 a Horta-Guinardó (Casal de joves Girapells):

Comments are closed.