Entrades

Superilla i canvi de recorregut del bus 185

Amb motiu de les obres de la Superilla, el bus 185, Canyelles / Vall d’Hebron, ha canviat provisionalment el seu recorregut. En lloc de pujar per la plaça Eivissa i carrer de Campoamor ho fa pels carrers Porto, Av. de l’Estatut i plaça Botticelli. També s’han traslladat el containers de reciclatge de la Pl. Eivissa al carrer Tajo.

El projecte de Superilla al nostre barri,  no serà una illa de carrers tancats al trànsit sinó que es pacificaran quatre carrers: Fulton, Horta, Feliu i Codina i Chapí. Les obres han començat avui mateix.

  • La primera actuació, al carrer de Fulton, entre el carrer Tajo i la plaça d’Eivissa, començarà aquest octubre i acabarà a finals d’any. El carrer es convertirà en una plataforma única on els vehicles podran accedir amb velocitat reduïda però no hi podran aparcar.
  • Amb la segona actuació, entre gener i març del 2019 es pacificarà el tram del carrer d’Horta, entre la plaça d’Eivissa i la Baixada de la Combinació, amb els mateixos criteris.
  • Ja al 2019, entre febrer i juliol, el carrer de Feliu i Codina (entre Feliu i Codina i Chapí) i el de Chapí (entre Feliu i Codina i Vent).

D’aquesta manera, es preveu evitar que els cotxes facin servir aquestes vies lliures de semàfors per travessar el nucli antic d’Horta i accedir a la Ronda de Dalt. Segons dades del consistori actualment hi circulen uns 3.000 cotxes al dia.

La nostra associació ha participat molt activament amb el grup impulsor durant tot el procés de desenvolupament del projecte de Superilla d’Horta. Clicant en aquest enllaç podreu accedir-hi a tots els documents amb tota la informació detallada. 

Projecte de superilla al c/ Feliu i Codina, davant el centre Matas i Ramis.

 

Comments are closed.