Entrades

25N: Horta per l’eliminació de la violència contra les dones

Un any més l’Ajuntament de Barcelona i el Districte d’Horta-Guinardó commemorem el dia 25 de novembre, declarat per l’ONU des del 1999 com a Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones. Aquest any el lema és ‘Barcelona lliure de violències masclistes’.

Les associacions i entitats del districte hi participen amb múltiples activitats que podeu trobar al programa adjunt.

La més destacada és la que es farà als jardins de la Biblioteca Horta – Can Mariner, , carrer del Vent, 1, dijous 24 de novembre a les 17 h, sota el títol Bcn Antimasclista; Sumant aliances contra el masclisme. L’objectiu d’aquest acte és dir prou a les violències masclistes i recordar les dones assassinades. Comptarà amb la participació conjunta de l’Associació Dones Montbau Teatre i la Coral Performance #MeToo d’Horta-Guinarda. Presentarà l’acte Lissette Guillen de les Karmelafest.

Com a clausura de l’acte es repartiran cors i espelmes com a símbol de dol, alhora que es llegiran els noms d’infants i dones assassinades per violència masclista durant aquest 2022. L’acte és organitzat pel Consell de les Dones d’Horta-Guinardó.

Però més enllà de l’acte central, s’han preparat una quarantena d’activitats que es duran a terme al districte a l’entorn del 25 de novembre. Podeu consultar-les al document adjunt.

En destaquen altres:

  • A la biblioteca Can Mariner: 

EXPOSICIÓ DOCUMENTAL  “25N: DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES.                                                                                                 Del 21 de novembre al 2 de desembre

  • Al Centre Cívic Matas i Ramiss: C/ Feliu i Codina, 20  

TAULA RODONA: COMPARTIM LECTURES. VIOLÈNCIA DE GÈNERE A LA LITERATURA

Dilluns, 14 de novembre,  a les 18.00 h

Comments are closed.