Entrades

48a assemblea de la FAVB

L’assemblea de la FAVB aprova promoure alternatives socials al model de ciutat sense perdre de vista l’impacte de la pandèmia. A la la 48a assemblea general celebrada virtualment el 3 d’octubre han participat 32 associacions de veïns i veïnes. L’acord principal ha estat reordenar les prioritats del pla de treball presentat que té entre els objectius principals:

  • Pressionar per millorar el funcionament dels serveis públics i l’atenció a la nova pobresa (els representants veïnals s’han mostrat especialment preocupats pel mal funcionament dels Serveis Socials i els CAP) 
  • Participar activament en el debat sobre l’ús de l’espai públic i el model organitzatiu de ciutat.

Quant als temes interns, la Favb incorpora en aquesta assemblea, per aprovació unànime, el desplegament d’un nou protocol feminista que serà aplicable tant a la federació com a les entitats associades, i en aquesta línia acorda el canvi de nom de la mateixa federació amb una modificació dels estatuts, que passa a anomenar-se Federació d’Associacions Veïnals de Barcelona

Podeu llegir l’informe complet de l’assemblea en aquest enllaç

Coincidint amb l’Assemblea, torna la revista Carrer la qual dedica el dossier precisament a reflexionar sobre l’impacte de la crisi sanitària a la nostra ciutat i els seus barris. A partir de la setmana que ve podreu trobar la revista en format paper als punts de distribució habituals, així com al local de la Favb. Com els barris, Carrer resisteix!

Comments are closed.