Entrades

Apaguem el masclisme, no el deixem créixer

Declarat per l’ONU des del 1999, cada 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per l’eliminació de la violència vers les dones o Dia Internacional de la No Violència de gènere, per tal de denunciar la violència contra les dones a tot el món. Un any més  commemorarem aquest dia, enguany amb el lema és ‘Apaguem el masclisme, no el deixem créixer’. 

L’acte central a Horta, organitzat pel Consell de les Dones d’Horta-Guinardó, es farà als jardins de la biblioteca Can Mariner, carrer del Vent, 1,  i comptarà amb la participació de la Coral Performance #MeToo d’Horta-Guinardó i la seva performance Desobeïm, una proposta que reflexiona sobre les causes de la violència de gènere i la importància d’aprendre a desobeir el patriarcat.

El col·lectiu d’artistes i creatives d’Horta-Guinardó DonArt acompanyaran tot plegat amb accions artístiques. Com a clausura de l’acte es tallarà corbates com a símbol de llibertat, alhora que es llegirà els noms de les dones mortes per la violència durant aquest 2021 i es participarà col·lectivament en la confecció d’un mural. L’objectiu d’aquest acte és el de reivindicar les lluites actuals dels col·lectius feministes del districte.

El districte ha preparat una quarantena d’activitats. Podeu consultar-les en aquest enllaç.

 

Comments are closed.