Entrades

Com contactar amb el teu CAP d’Horta

Si necessiteu fer qualsevol gestió amb el vostre centre d’atenció primària (CAP) sempre és millor contactar o demanar cita abans. Això facilita la gestió per part de l’equip per concretar el perfil professional que més s’adequa a la consulta i programar el tipus de visita que millor s’adapti a les necessitats de la persona. 

CAP HORTA – Carrer de Lisboa, s/n
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPHorta
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat

El Centre d’Atenció Primària (CAP) Horta incorpora 2 equips d’atenció primària (EAP) i altres serveis

 • EAP Horta 7D, 1a planta
  93 407 27 68
 • EAP Horta 7F, 2a planta
  93 407 27 62
 • Pediatria, 1a planta
  93 407 27 65
 • Atenció especialitzada, 3a planta
  93 407 27 70

El CAP Horta ha programat tres activitats grupals diferents per treballar i millorar la salut mental i emocional de la seva població de referència:

El grup de gestió emocional i suport psicosocial està dirigit a persones que vulguin conèixer eines per gestionar i regular les emocions i afavorir el suport psicosocial i se celebraran un total de 8 sessions, els dimecres de 17.30 a 19 h, al CAP Horta.

El grup d’estimulació cognitiva i suport social és un espai social per fomentar l’autocura i l’autonomia, adreçat a persones grans que volem millorar les capacitats cognitives i funcionals. Seran un total de 8 sessions, els dijous de 9.30 a 11 h a la Biblioteca Horta – Can Mariner.

El grup de suport emocional per a dones: autonomia, comunitat i benestar,  ja us varem informar en un post anterior en aquest mateix blog

 

Comments are closed.