Entrades

Escalfant motors per al dia 30: Sí o Sí, Atenció Primària

Mes de 100 entitats s’han adherit a la mobilització que tindrà lloc el proper dimecres 30 d’abril en defensa de l’atenció primària . Col·lectius en defensa del dret a la salut i la sanitat pública, sindicats, forces polítiques, plataformes i moviments socials de tot tipus, però per sobre tot el moviment veïnal, des de la pròpia CONFAVC, passant per les principals Federacions d’Associacions de Veïns i Veïnes fins a grups de població autoorganitzats per a l’esdeveniment, donen suport a una mobilització descentralitzada.
 
Aquesta mobilització tindrà lloc arreu de Catalunya amb més de 35 concentracions i mobilitzacions que es repartiran des de les 10.30 a Lleida fins a les 20 hores a Castellbisbal, tant a grans ciutats com Barcelona (amb accions a diferents barris de la ciutat), Tarragona, Girona, L’Hospitalet de Llobregat Sabadell, Terrassa, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, El Prat, Mataró, Esplugues , ….. fins a localitats com Masquefa, Polinyà, o Abrera.
 
Al nostre barri, ens trobareu a les 11 del matí davant el CAP per informar tot el veïnat.
 
La jornada tindrà el tret de sortida a la roda de premsa convocada pel mateix dimecres a les 9:30 hores a Barcelona, als jardins del davant del Departament de Salut on esperem que ens acompanyin representants de dels diferents moviments socials i veïnals, forces polítiques i sindicals adherides que bàsicament consistirà en la lectura del manifest.
 
Desitgem que la jornada sigui un èxit i el primer pas tant d’una lluita transversal en defensa de l’Atenció Primària com que ens permeti les complicitats necessàries per a desenvolupar la lluita de totes per la defensa del dret a la salut i un Servei Nacional de Salut realment universal i públic.
 
Finalment seria molt interessant que cada col·lectiu pogués gravar en format apaïsat 16:9 unes imatges de l’acció concreta i així poder després realitzar un muntatge global on totes puguem aparèixer.

Comments are closed.