Entrades

Fils de vida per simbolitzar el rebuig a la violència masclista

El 25 de Novembre és el dia internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones. Des de la vocalia de la Dona de l’Associació de Veïns i Veïnes d’Horta, en col·laboració amb el Consell de Dones d’Horta-Guinardó, fem una crida per demanar l’assistència a aquest acte que es farà a la Biblioteca Horta-Guinardó el dia 25 de novembre a les 17.45 h, per reivindicar un cop més els drets de les dones i recordar les que durant aquest any han estat víctimes de la violència masclista. 

Com l’any passat, el 25 de novembre instal·larem una  silueta femenina als Jardins de la Biblioteca d’Horta-Can Mariner (Vent, 1). A partir del 2 de novembre,  totes i tots que ho desitgeu podeu portar-nos les vostres cintes escrites, les que vulgueu. Del color que us agradi més, d’un mínim de 5 cm d’ample i 1 o 2 metres de llargada, escrites amb retolador permanent.  L’objectiu és “vestir-la” amb cintes on escriurem missatges, frases o  paraules sobre el que sentim,  pensem o volem dir respecte a la violència.   

Les podeu lliurar al taulell de la Biblioteca (horaris: dilluns i divendres de 16:00 a 20:30 hores; dimarts i dijous de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:30 hores; dimecres de 10:00 a 20:30 hores; dissabte de 10:00 a 14:00 hores). Data límit: 21 de novembre.  Al taulell de la Biblioteca us poden proporcionar cinta per escriure el vostre missatge. Organitza: Consell de Dones d’Horta-Guinardó, Biblioteca Horta-Can Mariner i Marisa Ordoñez.

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>