Entrades

Gimcana ‘Descobrim Horta’

En el marc de la Festa Major d’Horta, del 7 al 17 de setembre de 2018, l’Associació de Veïns i veïnes d’Horta (AVVHORTA) i EL POU (Grup d’estudis de la Vall d’Horta i la Muntanya Pelada), convoca la primera edició de la

GIMCANA “DESCOBRIM HORTA”

Posa’t les botes i el barret; agafa el mapa, la lupa i la brúixola (o un bon mòbil) i disposa’t a trobar els tresor que van amagar els nostres avis.

La finalitat és la de trobar i donar a conèixer tan els valors patrimonials del barri com el seu caràcter i singularitat, i per això el joc consistirà en superar diferents proves que ens permetin descobrir elements del nostre patrimoni i que fins ara desconeixíem malgrat formar part del nostre paisatge quotidià.

Us podeu inscriure de forma anticipada complimentant la butlleta de inscripció que trobareu en aquest enllaç unta i enviar-la al correu gpatrimonid7@gmail.com abans de les 0 hores del dia  11 de setembre. També us podeu inscriure el mateix dia 11 de setembre en el lloc de sortida. Afanyeu-vos perquè les places són limitades, es preveu un màxim de 10 equips amb un màxim de 5 persones.

El control inicial i la presentació dels grups es farà a l’esplanada inferior del parc de Les Rieres, el dia 11 de setembre a les 11:00. El joc es desenvoluparà per tot el barri d’Horta i, pot ser, una mica més enllà. Es preveu una duració de dues hores.

El premi consisteix en un vermut per a tots els membres de l’equip guanyador en el bar Quimet.

Consulteu el document de les bases de la gimcana.

Comments are closed.