Entrades

Línies de bus 112 i 185 separades

La lluita veïnal per tornar a tenir les dues línies separades de bus 112 i 185 és ja un fet que millorarà sensiblement el servei de bus a Horta i a Sant Genís. Així doncs, segons que informa TMB, són dues les novetats: 

Nou bus 112 del Barri de Sant Genís dels Agudells. Aquesta línia va deixar de funcionar l’any 2013, any en què el 185 va absorbir el seu recorregut. A partir d’ara, els barris de Sant Genís i el d’Horta quedaran de nou connectats, tal i com podeu veure a la imatge. El 112 funcionarà de dilluns diumenge, de 6.15 a 22.30 hores els feiners, amb una freqüència de pas de 13-15 minuts, i els caps de setmana i festius funcionarà amb horaris fixos que es poden consultar a les parades, al web de TMB i a través de l’aplicació mòbil TMB App.

Accedeix al plànol del recorregut de la línia 112

 

Canvis a la línia 185.  El bus  185 feia fins ara el trajecte Canyelles – Sant Genís. Ara el seu recorregut s’escurçarà, de manera que l’itinerari que deixa de fer pel barri de Sant Genís queda cobert en la seva totalitat per la nova línia 112. El bus 185  tindrà el nou origen i el seu final a prop de la Ciutat Sanitària,  i continuarà connectant amb la xarxa de metro (L3 i L5).  Aquest escurçament millorarà la regularitat en el servei i també farà que guanyi capacitat, ja que podrà circular amb vehicles midi de 9 metres, inicialment de gasoil i a final d’any híbrids, en comptes dels minibusos amb què fins ara cobria la trama de carrers estrets de Sant Genís.

Accedeix al plànol del recorregut del bus 185

Comments are closed.