Entrades

Concurs #objectiuhorta 2024

Dins les activitats de la Festa Major 2024, la comissió de patrimoni de l’Associació de Veïns i Veïnes d’Horta i El Pou, convoquem la VI edició del concurs fotogràfic a Instagram #objectiuhorta, amb la finalitat de posar de manifest els valors patrimonials del barri i la seva singularitat.

Objectiu El concurs fotogràfic #objectiuhorta consisteix en […]

Recursos d’urgència contra les violències masclistes estiu 2024

Llegim a Ca la DONA, un espai d’acció feminista

Les violències masclistes se sostenen en el silenci i la complicitat que sovint generen. En els recursos d’atenció a les situacions de violències masclistes t’escoltaran i t’orientaran. No estàs sola: demana suport si ho necessites.

a) Des de Ca la Dona, a través del […]

Consells per combatre la calor

L’excés de calor pot suposar un perill per a la salut i agreujar una malaltia crònica o provocar deshidratació i esgotament. Si l’exposició a temperatures molt altes es perllonga, la temperatura del cos pot elevar-se fins a nivells perillosos i es pot patir un cop de calor, un trastorn amb conseqüències potencialment molt greus que requereix […]

Conferència del mes de juliol a la biblioteca

Serà la primera conferència sense el nostre estimat company Joan Termes. Pensant en ell, us convidem, una mica justos de temps, a la sessió de demà dijous a les 18:00h.

Serà com sempre a la Biblioteca Can Mariner i reprenent la temàtica anunciada fa un mes,  l’historiador,

Jordi Sánchez, de l’Arxiu Històric de Nou […]