Entrades

25N Eliminació violència vers les dones

L’acte institucional del 25N Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, tindrà lloc el proper divendres 24 de novembre, a les 17.45 hores, a la
Biblioteca Horta-Can Mariner, carrer del Vent, 1.

PROGRAMA

  1. Arribada al jardí de la Biblioteca de la instal·lació col·lectiva i performance “DONES A L’OMBRA”, on començarà l’acte institucional al voltant de l’estàtua “El malson de la Ventafocs”. Amb aquest acte ens reunim per dir prou a la violència masclista i recordar aquelles dones que han perdut la vida.
  2. Comptarem amb la participació de l’Escola Municipal de Música Can Fargues i l’actuació conjunta de Dones x Dones i la Coral # MeToo d’Horta-Guinardó amb la Performance “S’ha acabat”.
  3. Presentarà l’acte Júlia Laorden, Directora del Centre de Serveis Socials d’Horta.
  4. Com a clausura de l’acte es repartiran bossetes i espelmes com a símbol de dol, alhora que es llegiran els noms de les dones i llurs fills/es morts/es per la violència durant aquest 2023.
Participa: Consell Dones del Districte Horta-Guinardó, Marisa Ordóñez, Dones d’Horta, Escola Municipal De Música Can Fargues, Júlia Laorden- Directora del Centre de Serveis Socials d’Horta, Alicia Martel de Dona Cançó, Coral performance Me Too Horta- Guinardó, Dones x Dones, Retroba’t amb tu amb detall artístic, Centre Cívic Matas i Ramis i Biblioteca Horta-Can Mariner.
 
La manifestació del 25-N a Barcelona arrencarà a les 18.30 h a la confluència del passeig de Gràcia amb l’avinguda Diagonal. 
 
Esperem la vostra participació,  Juntes som més fortes!!

El 79,3% de les dones han patit violència masclista
El 38,8% dels casos de violència masclista tenen lloc a les xarxes socials
El 82,7% de les joves han patit, almenys, una situació de violència sexual

Darrere de cada una d’aquestes xifres hi ha una història. Una història que pot ser propera a tu.  Escolta, pregunta, parla amb les dones que tens a prop, perquè poden formar part d’alguna d’aquestes xifres, i no te n’has adonat.

 

Comments are closed.