Entrades

Teixint xarxes per la justícia de gènere

Compartim amb vosaltres el text del manifest que el Consell de dones d’Horta vam llegir el 4 de març a la Pl. Eivissa del barri d’Horta per celebrar el dia de la dona treballadora. La seva autora és la companya Elsa Plaza i comença així:

Enguany, novament, celebrem el dia 8 de Març, el Dia Internacional de les Dones Treballadores, al qual podríem afegir les dones  reproductores de vida, reivindicatives i transgressores. El dia de totes immigrants refugiades, perseguides per la seva opció sexual o de gènere, precaritzades, violades i assassinades a tots els racons del món. Però també el dia de les dones lluitadores, creatives, solidàries, i cadascuna de nosaltres.

La nostra consigna d’avui és Teixint xarxes per la justícia de gènere. Mirem enrere per recuperar mites i històries i veiem que teixir és transformar el patiment, la captivitat i el silenci en art, en lluita solidària i en cooperació, treure de la foscor la història i la resistència de les dones.

Continueu llegint a l’enllaç següent:

 

 Continuem teixint xarxes i mobilitzant-nos  per la justícia de gènere.

Visca la lluita feminista!

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>