Entrades

8 de març de 2020

El dia de les dones és cada dia, però fa molts anys que el 8 de març és un dia molt especial, perquè com bé sabeu, està reconegut per l’ONU com a data en què es denuncia el sexisme i la desigualtat de drets i oportunitats entre homes i dones. La manifestació d’enguany està organitzada per col·lectius feministes. Està previst que comenci a les 17 h a la plaça de la Universitat i acabi al passeig de Lluís Companys, a l’Arc de Triomf. Allà s’hi instal·larà un escenari on es llegirà el manifest i on també hi haurà actuacions musicals. Aquesta setmana, s’ha donat a conèixer el cartell de la mobilització, que ha estat il·lustrat per @pnitas i que teniu encapçalant aquesta entrada.

Com cada any, també hi ha moltes activitats a tota la ciutat (vegeu aquest enllaç) i el districte d’Horta-Guinardó organitza tot un seguit d’actes que podeu consultar en aquest altre enllaç. Pel que fa a Horta en destaquen les següents:

Xerrada – taller ‘Empoderament: rols i creences’
On:  Centre Cívic Matas i Ramis, Feliu i Codina 20 Tel 934072356
Xerrada ‘Dones viatgeres i intrèpides del segle XIX i XX’, amb Irene Cordón
Cicle “In Edit on Tour”: Cinema “Kate Nash: Underestimate the girl”, dins el Barcelona Districte Cultural
On:  Centre Cívic Matas i Ramis C Feliu i Codina 20 
Xerrada ‘Dret al plaer a totes les edats’
On:   Casal de Gent Gran d’Horta Feliu i Codina   C Feliu i Codina 37 

Xerrada dinàmica sobre la menopausa a càrrec de la Carla Romagosa, autora del llibre “La meva amiga Meno i jo“. Descobreix tot allò que vulguis saber i que mai t’han explicat: Perquè la menopausa també pot ser un moment brillant de creativitat, però sobretot, de llibertat. 

On? Biblioteca d’Horta Can Mariner,  carrer del Vent, 1 

 

Comments are closed.