Entrades

Adjudicació de parcel·les a l’Hort de Can Soler

La xarxa d’Horts Urbans de Barcelona és un programa de participació de l’Àrea de Medi Ambient destinat a les persones més grans de 65 anys de la ciutat, per als que té gran valor, ja que els permeten ocupar el seu temps, afavoreixen la creació d’un teixit de noves relacions i milloren la seva qualitat de vida mitjançant una activitat física molt positiva per a la seva salut. També tenen un alt valor ambiental per a la ciutat.

Des del districte ens informen que han previst l’autorització d’ús de 20 parcel·les de l’Hort de Can Soler a totes les persones residents al districte d’Horta-Guinardó.

Hort Urbà Can Soler: 20 parcel·les . Documentació: Fulletó explicatiu

Requisits

• Viure al Districte d’Horta-Guinardó
• Tenir 65 anys o més i estar jubilat/da
• Estar capacitat físicament per el treball agrícola.
• Fer la sol·licitud dins del període especificat més avall.
• No conviure al mateix domicili amb algú a qui ja s’hagi adjudicat una parcel·la.
• No haver estat anteriorment adjudicatari/a d’una parcel·la del projecte Horts Urbans.

Termini

Del 16 d’octubre fins el 14 de novembre de 2018

Inscripcions

  • Període d’inscripció: 16 d’octubre al 14 de novembre de 2018
  • Publicació llista d’admesos i exclosos: 21 de novembre de 2018 (al taulell d’anuncis de l’OAC del Districte d’Horta Guinardó)
  • Sorteig: 16 de gener de 2019, 12 h. (Sala d’actes de la seu del Districte de l’Horta-Guinardó, Ronda del Guinardó, 149)
  • Documentació: Fulletó explicatiu

Inscripció per Internet   

Accediu a:tràmit específic del Portal de tràmits

Inscripció Presencial

Us podeu incriure, demanant cita prèvia, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) del vostre districte. Per demanar cita prèvia, disposeu de les següents opcions:

Documentació a aportar:

Funcionament dels sortejos

Un cop finalitzat el termini d’inscripcions, es publica una primera relació d’admesos i exclosos al sorteig a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del districte corresponent i s’obre un termini de reclamació.

Un cop resoltes les reclamacions, si s’escauen, es tanca el llistat d’admesos i es realitza el sorteig en l’espai i data indicada per cada districte. En funció de les parcel·les que entren a sorteig s’elabora una llista d’espera amb els no agraciats al sorteig. 

L’assignació es farà mitjançant sorteig públic entre la llista d’admesos.

El reglament de règim intern i de funcionament dels horts urbans es podrà consultar al tauler
d’anuncis de la OAC del districte d’Horta-Guinardó (c/ Lepant 387) durant el període d’inscripció.

Llista de persones admeses al sorteig. El 21 de novembre de 2018 a partir de les 12h, al tauler d’anuncis de l’OAC del districte d’Horta-Guinardó (c/ Lepant 387) es publicarà la relació de persones admeses i excloses al sorteig .

S’obrirà un termini de reclamació del 22 de novembre al 3 de desembre de 2018.
Publicació de la llista definitiva de persones admeses sorteig el 12 de desembre de 2018

El sorteig es realitzarà el 16 de gener de 2019 a les 12h. a la sala d’actes de la seu del districte
d’Horta-Guinardó (Ronda del Guinardó, 49). Se sortejaran les 20 parcel·les pendents d’adjudicació i s’elaborarà una llista d’espera amb les persones no agraciades al sorteig.
Llista de persones adjudicatàries

El 18 de gener de 2019 a les 10 h es farà pública la llista d’adjudicatàries al tauler d’anuncis de l’OAC del districte d’Horta-Guinardó (c/ Lepant 387). S’obrirà un termini de reclamacions del 21 al 31 de gener de 2019.

Publicació llista definitiva de persones adjudicatàries
El 13 de febrer de 2019 a l’OAC del districte d’Horta -Guinardó (c/ Lepant 387).

Acte d’adjudicació i signatures El 20 de febrer de 2019 a les 12h. tindrà lloc l’acte de formalització de l’adjudicació i de lliurament de claus a la seu del Districte de Horta-Guinardó (Ronda del Guinardó, 49). A la signatura de documents caldrà presentar l’original del DNI.

Incorporació a les parcel·les. Les persones adjudicatàries podran accedir a l’ús de les parcel·les el dia 21 de febrer de 2019.

Comments are closed.