Entrades

Barcelona Energia

Des del mes de juny d’enguany, l’Ajuntament e Barcelona va tancar tots els contractes amb Endesa i ara la nostra ciutat s’ilumina gràcies a Barcelona Energia, l’empresa municipal d’energia renovable més gran de tot Espanya. Estem d’enhorabona i la lluita contra el canvi climàtic ens ho agrairà!

El consistori ha rectificat la idea inicial d’utilitzar l’energia produïda per la incineradora, i a petició del veïns i ara comprarà en el mercat energia 100% renovable i certificada. Les tarifes, però no seran més reduïdes degut al poc marge en el sector de la comercialització, però l’Ajuntament promet assessorament per a l’estalvi. 

LLegim a la web de Barcelona Energia que la seva missió és contribuir a la transició cap a un model energètic sostenible potenciant l’autoconsum, la generació de proximitat i l’energia 100% verda. Ja ha començat a subministrar, de forma progressiva, electricitat a edificis i equipaments municipals de l’Ajuntament de Barcelona. Un cop acabi el traspàs donarà servei a 3.908 punts i 19 organismes i entitats del grup d’empreses municipals.

La bona notícia per als ciutadans i ciutadanes és que a partir de 2019, també obrirà el servei als equipaments de l’Àrea Metropolitana i a la ciutadania per a un màxim de 20.000 habitatges. I es pot contractar ja!  En aquest enllaç tens tota la informació i la possibilitat de contractar el servei. I en aquest vídeo teniu més informació:

 

Comments are closed.