Entrades

Colònies d’estiu per a infants i adolescents

Teniu fills d’entre 1 i 17 anys?

Si la resposta és positiva aquesta notícia us interessa ja que a partir del 21 d’abril comença la campanya T’estiu molt, de vacances d’estiu. Teniu més de 980 activitats educatives i engrescadores amb més de 317.000 places per triar, en diferents entorns i per a totes les edats. 

Activitats de lleure –  Activitats esportives – 

Activitats temàtiques  – Activitats de persones amb discapacitat

L’Ajuntament de Barcelona coordina la campanya i fa arribar les iniciatives de les associacions i organitzacions que treballen en el sector del lleure educatiu a la ciutat, tant des del vessant lúdic, esportiu com sociocultural. Són aquestes organitzacions les responsables del desenvolupament de les activitats que s’ofereixen. 

A la web del programa s’especifica que cal que consulteu, el procés d’inscripció que ha establert cada entitat organitzadora, atès que no totes tenen obert aquest dia. Pareu especial atenció al calendari i procediment específic d’inscripció i fixeu-vos sobretot en els Campus Olímpia, ja que alguns centres realitzen un sorteig per a l’assignació de l’ordre d’inscripció a les places. Com l’any passat, la recollida del número per a aquest sorteig es podrà tramitar a través d’aquesta web, del 12 de març al 6 d’abril de 2018.

La campanya de vacances d’estiu, a més, facilita l’accés a les activitats a tots els infants i adolescents de la ciutat, gràcies al suport econòmic i de recursos humans de l’Ajuntament a aquelles famílies i infants que, per motius econòmics o personals, necessiten una atenció especial per accedir a les activitats.

Comments are closed.