Entrades

El dret a l’Habitatge: mesures ineludibles

La FAVB ha presentat en roda de premsa el document “El dret a l’Habitatge: mesures ineludibles” elaborat per la seva Comissió d’Habitatge. El trobareu en aquest enllaç. Es tracta d’un document molt complet i interessant, un total d’11 demandes dirigides a totes les administracions públiques. Pel que fa a l’Ajuntament de Barcelona, el document destaca aquestes:

  • És ineludible la creació d’una Oficina municipal “Anti assetjament immobiliari” dotada d’autonomia i capacitat adequada per abordar els casos de “mòbbing” des de l’acció jurídica per poder defensar les persones afectades amb les eines que atorga la Llei del Dret a l’Habitatge del 2007.
  • És ineludible crear en cada Districte una Taula d’Habitatge Oberta (THO) que permeti augmentar l’eficiència i la coordinació interna entre els diferents estaments implicats en l’abordatge dels problemes de l’habitatge. Aquestes Taules han de servir per al processament de dades per poder deixar palesa la magnitud d’aquesta problemàtica. Una de les vessants imprescindibles d’aquestes taules és que estiguin obertes a la participació dels actors veïnals.


 

Comments are closed.