Entrades

Els serveis socials bàsics

Són el primer nivell del sistema públic de Serveis Socials i tenen per objectiu millorar el benestar social i afavorir la integració de les persones, famílies i grups socials, especialment si es troben en situacions de risc social o d’exclusió.

Serveis Socials d’Horta. Pl Santes Creus

En aquest enllaç trobareu la web de l’Ajuntament de Barcelona on es detallen tots el possibles ajuts i serveis que poden rebre els diferents col·lectius:  la població general i famílies, les persones grans, la infància i adolescència, la població vulnerable,  l’atenció a la dependència, la joventut,  per a la població migrant, les dones, les persones amb discapacitat i denúncies per discriminació.

Estan dotats d’equips multidisciplinaris, d’educadors/es, psicòlegs/es i treballadors/es socials, orientats a l’atenció individual, familiar i col·lectiva. També poden promoure mesures d’inserció social i laboral, i de prevenció i atenció a maltractaments. Tramiten les prestacions econòmiques d’urgència social, les prestacions econòmiques d’àmbit municipal, entre d’altres.

Igualment treballen amb les entitats i associacions de la seva zona en projectes conjunts relacionats amb l’atenció social. D’aquesta manera contribueixen a prevenir el risc d’exclusió i enforteixen els llaços de cohesió social. En aquest enllaç trobareu l’adreça, web i telèfon dels 121 centres de que disposem al districte d’Horta Guinardó.

I en aquest altre enllaç ens podreu enviar un missatge explicant-nos amb la vostra experiència en l’atenció de Serveis Socials de la Pl. Santes Creus d’Horta.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>