Entrades

Escola Mare Nostrum: jornades per una escola inclusiva

 
 
El proppassat dissabte, 27 d’abril es va celebrar la primera jornada per la inclusió a l’escola pública d’Horta, Mare Nostrum. Van fer circ, contacontes, concerts, dinar popular… tota una festa !
 
I les jornades continuaran:
 
🏃 Dissabte 11 de maig CURSA SOLIDÀRIA
El matí de dissabte 11 suarem per la inclusió! Totes les persones participants rebran un tros de pa i una botifarra gratis i participaran en el sorteig de premis. A què esteu esperant per apuntar-vos?
 
🗣️ Dijous 16 de maig XERRADA
Ho tenim clar: volem una escola realment inclusiva. Però com podem ajudar els nostres infants a viure aquesta diversitat com una riquesa? Núria Farrés, psicòloga al Centre Educatiu i Terapèutic Carrilet, ens donarà eines perquè puguem començar a canviar el nostre entorn.
Inscripcions enviant email a: inclusio.afamarenostrum@gmail.com
 
📍D’on sorgeix aquesta iniciativa?
L’octubre del 2017 el Departament d’Educació va aprovar el conegut com a Decret d’Educació Inclusiva. Aquest Decret havia de servir perquè els infants que tenen Necessitats Específiques de Suport Educatiu (NESE) poguessin gaudir del dret a l’educació amb les mateixes condicions que els seus companys i companyes.
Malauradament, però, aquest Decret mai s’ha desplegat plenament.
 
Creiem que el millor lloc on poden estar els infants que necessiten un suport addicional és amb la resta del grup. I també creiem que no hi ha res millor per a una aula que viure la diversitat en positiu, és per això estem treballant per dur a terme aquestes jornades de sensibilització i incidència
Compartiu i convideu famílies, amics i tothom que vulgueu!
Us hi esperem! 🤗

Comments are closed.