Entrades

Explorant el Benestar del Jovent d’Horta

Us convidem a participar en l’esdeveniment “Explorant el Benestar del Jovent d’Horta“, una taula rodona dedicada a la  reflexió sobre la millora de la salut i l’educació infantojuvenil.

Data: 4 d’Abril

Hora: 18:00h

Lloc: Biblioteca Can Mariner, carrer del Vent, 1

Aquesta trobada servirà com a plataforma per a compartir perspectives, experiències i estratègies que ens ajudin a comprendre i a abordar els desafiaments que encara la nostra joventut. Comptarem amb la presència i l’expertesa de Pilar Ramos, Tècnica de Salut Pública, així com amb Marta Ramon, Representant de Famílies, i Alex Aibar, Representant de la Joventut.

L’objectiu de la taula rodona és doble: en primer lloc, oferir un espai d’aprenentatge mutu i, en segon lloc, analitzar estratègies de millora que podrem implementar conjuntament.

També es realitzarà la lectura del manifest Per a la millora de la salut i l’educació a Horta, que esperem sigui el primer pas cap a un compromís renovat per part de totes les nostres entitats.

Aquest esdeveniment és una oportunitat excepcional per a crear sinèrgies entre diferents actors clau del nostre barri i per a posicionar la salut i l’educació al capdavant de la nostra agenda comunitària.

Us agraïm de cor la vostra valuosa contribució al benestar d’Horta i esperem poder comptar amb la vostra assistència.

Comments are closed.