Entrades

Horta vol institut públic ja!

Jornada reivindicativa “Horta vol institut” el setembre de 2016 durant la Festa Major.

Horta no té cap institut públic i des de l’Associació de Veïns i Veïnes d’Horta hem reclamat la seva construcció des de fa molt de temps. Aquí podreu veureu una de les primeres entrades que vam fer en aquest blog.

En aquesta altre enllaç veureu que ja el 2016 reclamàvem el que ara l’ajuntament ens està proposant: “demanem a les administracions pertinents que iniciïn amb urgència les accions necessàries per a la construcció d’un institut al barri d’Horta, i que obrin un procés de diàleg i participació amb els sotasignants i la ciutadania per definir com i on volem que sigui aquest institut.”

Enguany, quatre anys després, coincidint amb la crisi més severa que mai no hem tingut, és el propi  ajuntament qui recull la proposta dins el procés participatiu del Programa d’Actuació Municipal (PAM) 2020-2023. La proposta es diu literalment així:

“Estudiar la viabilitat d’un institut públic al barri d’Horta partint de les necessitats del territori”

Des el Consorci d’Educació de Barcelona entenen que si no hi ha demanda d’institut en les preinscripcions, doncs és que no cal (tot i que a Horta no n’hi hagi cap i estiguem envoltats d’escoles-instituts concertats). I si no tens l’opció d’especificar que vols un institut públic a prop de casa en les preinscripcions? Recordeu que només la lluita, veïnal i reivindicativa, ens ha permès aconseguir uns equipaments públics de qualitat.

Us sembla fer la reivindicació? Doncs aquí teniu l’enllaç a decidim.Barcelona per donar-hi suport, previ enregistrament.

Comments are closed.