Entrades

Jornada reivindicativa a la Festa Major

Durant la festa major, la plataforma Horta Vol Institut  va organitzar un concert reivindicatiu amb ex-alumnes de l’Escola Mare Nostrum, veïns d’Horta, que són, de fet, un exemple de nois i noies que han de sortir del barri per estudiar l’ESO.

La plataforma és conscient que a Horta hi ha pocs espais, i proposaven un descampat de la Clota. L’Ajuntament dóna suport al projecte de construir un institut per a Horta però els ha presentat un solar una mica més lluny, a la Vall d’Hebron, a la cantonada entre l’avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer i el carrer de Jorge Manrique. El Consorci d’Educació, dependent de l’Ajuntament i la Generalitat, és qui ha de finançar i executar l’obra.

L’AVV d’Horta dóna suport a aquesta iniciativa de pares i mares, nens i nenes, per tal que aviat no torni a passar com aquest curs passat, que van haver-hi casos de 30 nens i nenes que els van haver de portar a instituts bastant llunyans o deixar de matricular-se a l’escola pública. Per això necessitem un institut nou.

El concert dels ex-alumnes de l’escola pública Mare Nostrum va tenir molt d’èxit, com podreu comprovar en el següent vídeo.

1 comment to Jornada reivindicativa a la Festa Major

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>