Entrades

La FAVB celebra la 45a assemblea general

El moviment veïnal de Barcelona va tancar ahir la seva assemblea general reivindicant una ciutat més justa i habitable.Un pla basat en dos grans eixos: l’enfortiment de l

es entitats veïnals i de la mateixa FAVB i l’impuls dels grans temes de ciutat, com ara la lluita contra la pobresa, la recuperació d’una ciutat compacta i solidària, el reforç de la participació ciutadana o l’aposta per una economia verda i de compromís social.

Quant a les resolucions s’ha aprovat la relativa a l’onada especulativa especialment preocupant en relació a la pujada dels lloguers; sobre la importància de combatre la contaminació, que passa per fer una aposta ferma pel transport públic; i per la recuperació de les inversions en serveis públics bàsics, com la sanitat, l’educació i els serveis i drets socials.

S’han celebrat eleccions a l’entitat, amb el resultat que entre els seus membres ha estat elegida vicesecretaria Teresa Martínez, de l’AVV d’Horta, representant de la nostra vocalia de Salut. Li desitgem des d’aquí molt bona feina!

Per a més informació cliqueu aquí

http://beteve.cat/fabv-celebra-45-assemblea-general-renova-junta/

Comments are closed.