Entrades

Dia Internacional de les dones

El dia 8 de març de l’any 1977 les Nacions Unides van declarar aquesta data com el Dia Internacional de les Dones. I des d’aquella data, a tota la ciutat de Barcelona tornem a celebrar aquest dia com una diada reivindicativa dels drets de les dones i del feminisme. Llegiu aquí el manifest d’enguany de la Federació de Municipis de Catalunya. El context històric és prou conegut.

 Un cop més el nostre districte celebra abastament aquesta diada al llarg de nombrosos actes en diferents dies d’aquest mes de març. Enguany, amb el lema Dones creadores, l’edició del Premi 8 de Març Maria Aurèlia Capmany promou iniciatives que contribueixen a donar suport als projectes de dones creadores en tots els àmbits de la cultura. Us convidem a participar, mireu l’interessant programa. Trobareu: exposicions, teatre social, cafè concert, cafè tertúlia, tallers i un llarg etcètera, i a diferents indrets del districte: Centre Cívic Matas i Ramis, Biblioteca Horta-Can Mariner, Casal de Gent Gran d’Horta – Punt7 …

Al final del programa trobareu totes les adreces on s’organitzen els diferents actes. I a la tarda, no falteu a la manifestació!!

Comments are closed.