Entrades

La nova xarxa de bus

Antic tramvia a Horta. Segle XX

L’Ajuntament de Barcelona està impulsant un  projecte per redibuixar la xarxa d’autobusos de Barcelona.  Un cop se’n completi la implantació, esperem poder tenir una xarxa de bus més llegible, que redueixi el temps d’espera i de viatge i que millori la connectivitat entre els diferents modes de transport, amb la qual cosa podrem assolir alhora un transport públic més atractiu i més sostenible.

Però tots els canvis són sempre difícils d’entomar, especialment per a gent gran habituada a fer un recorregut determinat o per aquells que abans tenien una parada davant de casa i ara potser l’hauran d’anar a buscar més enllà. Ara bé, com deia l’altre dia una companya de la vocalia: el progrés és imparable.

Amb aquest post us volem fer arribar un resum del tema i facilitar-vos els enllaços per participar i anar seguint el tema a la xarxa.

Durant el primer trimestre de 2017 es desenvolupa un procés d’informació i debat sobre la futura xarxa de bus de Barcelona . El podeu consultar a decidim.Barcelona

Tot seguit teniu altres enllaços amb tota la informació sobre el tema:

Presentació FASE V NOVA Xarxa autobusos que es va fer al gener 2017

Presentació Xarxa Bus Horta

Plànol proposta xarxa Horta Guinardó

Les propostes del veïnat estan recollides a dues actes:

Acta sessió Horta Guinardó

Acta sessió Horta Guinardó – nord

Comments are closed.