Entrades

La revista Carrer acaba de fer 25 anys

La Veu del Carrer és una publicació bimestral d’àmbit ciutadà però feta des dels barris. Va néixer l’any 1991 abordant el problema de l’aluminosi a les barriades i el 2007 va complir 15 anys de trajectòria celebrant-ho amb la publicació del número 100, dedicat al tema Poder i ciutat. I continua any rere any amb la seva trajectòria.

La revista Carrer necessita el vostre suport per celebrar el seu 25è aniversari. Volen editar el número especial La Barcelona del segle XXI i el llibre commemoratiu 25 anys de Barcelona a Carrer i no podran fer-ho si no els ajudem difonent el projecte i col·laborant-hi. Podeu fer les vostres aportacions en aquest enllaç.

Podeu trobar Carrer en paper als punts de distribució i a la vostra associació de veïns i veïnes més propera, com també podeu consultar tota la col·lecció en format digital, baixant-vos un arxiu PDF en aquest enllaç.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>