Entrades

La volta al món contra la violència masclista

Com va arribar aquesta imatge al meu smartfone?  Qui és Nico?

Comencem des del principi: primer m’arriba un missatge al WhatsApp dient: Por si podéis reenviar. Una profe esta haciendo un experimento con sus alumnos de 3º ESO para que tomen conciencia de la rapidez con la que se difunden imágenes sin poder controlarlas.

I amb aquesta altra  imatge:

 Jo la reenvio, i em comencen a arribar missatges dient que aquesta foto ja els ha arribat per altres vies, que si és segur que coneixem aquesta professora. L’endemà surt publicat als diaris que la imatge del nen ha donat la volta al món fins i tot el President dels EEUU se n’ha fet una foto amb ella. Tot un èxit de la professora i els alumnes de l’IES Las Verdillas de Torrejón de Ardoz, Madrid, qui va llançar aquest experiment.

Avui rebo al meu smartphone la primera foto d’aquest post. I també l’he reenviat. Impressionant el poder de la xarxa!

 

Comments are closed.