Entrades

Manifest en defensa del CAP Cotxeres

 
Comencem una campanya de recollida de signatures en defensa del CAP Cotxeres. Demanem el suport d’entitats i ciutadania. El text és el següent:
 
La Coordinadora d’Entitats de SAP Muntanya i l’Associació de Veïns i Veïnes de Torrellobeta-Vilapicina manifestem la nostra preocupació pel mal funcionament del CAP Cotxeres. Preocupació que no és d’ara, ja que aquest centre (gestionat pel Consorci de Salut i Social de Catalunya) ha patit des dels seus inicis una manca de recursos humans que han derivat en càrregues assistencials pels professionals a vegades inassumibles i amb una gran rotació del personal que impedeix una mínima vinculació que garanteixi el treball en equip i la longitudinalitat com a condició imprescindible de qualitat i seguretat en l’atenció.
Les conseqüències recauen directament sobre els usuaris i usuàries del CAP que pateixen un greuge comparatiu històric respecte a la resta de població, ostentant el rànquing a la pitjor accessibilitat i més dies de demora en cita prèvia pels equips de referència (elements claus per una bona qualitat assistencial i bons resultats en salut).
La manca de professionals sanitaris en CAP Cotxeres no pot suposar un agreujament de les desigualtats social i territorials en salut, per tant, fem la demanda a la màxima institució sanitària de la ciutat de Barcelona perquè prengui les mesures necessàries per a acabar d’una vegada per totes amb aquest greuge.

COMENCEM UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE SIGNATURES DIRIGIDES ALS MEMBRES DE LA JUNTA GENERAL DEL CONSORCI SANITARI DE BARCELONA (CSB), MÀXIMA AUTORITAT SANITÀRIA RESPONSABLE DE VETLLAR PER LA QUALITAT ASSISTENCIAL A LA CIUTAT DE BARCELONA.

SIGNA EL NOSTRE MANIFEST PER LA DEFENSA DEL CAP COTXERES AQUÍ
AVV Torre Llobeta i Vilapicina
Coordinadora d’entitats SAP Muntanya

Comments are closed.