Entrades

Més sobre el coronavirus

Atès que hi ha nova informació sobre el tema, us la facilitem aquí. D’aquesta manera, actualitzem el nostre post anterior.  Les autoritats sanitàries han concretat de nou les mesures genèriques de protecció individual enfront de malalties respiratòries :

Què puc fer per protegir-me?

  • Renteu-vos les mans freqüentment (amb aigua i sabó o solucions alcohòliques), especialment després del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn.
  • Tapeu-vos la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i renteu-vos les mans de seguida.
  • Eviteu el contacte proper (almenys una distància de dos metres) amb persones que pateixen infeccions respiratòries agudes i presenten tos, esternuts o expectoracions, i no hi compartiu les pertinences personals.
  • Eviteu compartir menjar i estris (coberts, gots, tovallons, mocadors,etc..) i altres objectes sense netejar-los degudament.
  • No s’han de prendre precaucions especials amb els animals a Estat espanyol, ni amb els aliments, per evitar aquesta infecció.

Si necessiteu més informació, consulteu sempre els comunicats oficials, en aquest enllaç trobareu el de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya. És possible que la informació i les mesures a prendre es vagin concretant i ampliant en els propers dies.

El més important de tot és prendre mesures preventives.

Comments are closed.