Entrades

No a la privatització del parc del Turó de la Peira

Les entitats : Coordinadora d’Associacions de Veïns i Entitats de Nou Barris, AV Turó de la Peira, AV de Can Peguera, AV d’Horta i la Federació d’Associacions Veïnals de Barcelona (FAVB),

HEM DENUNCIAT el tancament del Parc del Turó durant tres mesos, sí heu llegit bé, i encara us sorprendrà més el motiu: l’organització d’una activitat lúdica privada que es realitzarà a l’entorn de les festes de Nadal. El parc ja està tancat i s’estan efectuant obres internes per fer-hi possible un espectacle de llum i so.

Considerem aquesta iniciativa totalment inacceptable. Ocupar un espai públic de gran utilització, en barris d’elevada densitat, per promoure una activitat privada de pagament és un menyspreu absolut a les necessitats del veïnat. Fer-ho en plena pandèmia quan, més que mai, necessitem espais oberts és una irresponsabilitat.

No podem acceptar que les respostes a les necessitats de Nou Barris, i els barris limítrofes que ens beneficiem de tenir aquest parc a prop, de les seves moltes carències i desigualtats, sigui la promoció d’activitats de lleure dissenyades per atreure visitants forans. 

Exigim una rectificació completa. Que el Parc del Turó s’obri immediatament. Que es renunciï a un projecte lesiu per al parc i per al barri. I que s’obri un procés participatiu per a la reforma del parc, que és el que fa molt temps que reivindiquem.

Llegiu el comunicat complet en aquest enllaç

1 comment to No a la privatització del parc del Turó de la Peira