Entrades

Preinscripcions a l’escola

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya regula el procés de preinscripció i matrícula de l’alumnat de Catalunya. A Barcelona aquest procés el gestiona el Departament d’Ensenyament conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona a través del Consorci d’Educació de Barcelona.

La preinscripció és el tràmit que cal fer per ser admès per primera vegada en un centre sostingut amb fons públics, i també quan es vol canviar de centre. 
La presentació de sol·licituds dels ensenyaments obligatoris serà del 13 al 24 d’abril de 2018 i, prèviament els centres han fet les jornades de portes obertes. 

Us facilitem un enllaços amb la informació sobre els centres propers al nostre barri:

Escoles bressol  – En les llistat veureu que les més properes al barri són:  Escola Bressol Municipal Llar d’Infants,  Rectoria 31 – Escola Bressol Municipal Valldaura, Pg Valldaura 18 

Escoles de Primària – En les llistat veureu que les més properes al barri són:  Escola Mare Nostrum, Passeig de Valldaura, 12 – Escola Torrent de Can Carabassa, Carrer del Llobregós, 17.

Instituts de Secundària No tenim institut de secundària a Horta, és una reivindicació que tenim pendent i aprovada per al 2020.   L’institut que aplega més alumnes d’Horta pertany al districte de Nou Barris, però està molt a prop del centre d’Horta, es tracta de l’Institut Josep Pla al carrer Vall Ordesa, 24-34

Centres d’educació especial

Altres Centres educatius

En aquesta Guia hi trobareu tota la informació dels centres educatius a Barcelona.

Us animem a visionar el vídeo de la FAPAC animant les famílies a matricular els fills i filles a les escoles públiques com a millor opció.


 

Comments are closed.