Entrades

Prou d’escombraries als nostres carrers!!

Des de fa unes setmanes es poden observar a gairebé tots el carrers del barri d’Horta, contenidors desbordats i bosses d’escombraries dipositades a terra que estan generant malestar i indignant la ciutadania, també en relació a l’estat de brutícia i deixadesa que  està envoltant els contenidors d’escombraries, cosa que s’agreuja aquests dies de forta calor amb pudors insuportables.

El problema en aquest cas no és l’incivisme  sinó que els contenidors estan plens i no admeten més residus perquè estan plens i els ciutadans es veuen obligats a deixar els residus al costat del contenidor. És més tenim coneixement que el veïnat ha trucat al 010 per informar-ne del fet i diuen no conèixer l’estat del problema.

Com AVV ens hem posat en contacte amb el Servei corresponent del Districte i, verbalment, ens han contestat el següent:

  • Que actualment estem en procés de canvi de contracte de l’empresa de recollida.
  • Que la nova empresa entra al setembre.
  • Que hi haurà canvi de contenidors
El problema és que s’està allargant en excés aquest procés de canvi de contracte i que l’Ajuntament està incomplint la seva responsabilitat de mantenir neta la ciutat. S’han fet algunes recollides extres, però no solucionen el problema. Lluny d’això s’està agreujant ara amb la pudor dels líquids que regalimen pels contenidors. 

Ajuntament reacciona!!

Prou d’escombraries als nostres carrers!!

 
 

Comments are closed.