Entrades

Recursos per a homes en risc de cometre violència masclista

Des de el Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya ens demanen que fem difusió d’aquest nou servei telefònic per a homes en risc de cometre violència masclista. Es tracta d’una eina innovadora que pretén treballar per a aconseguir un objectiu comú: erradicar la violència contra les dones.

L’associació Intress posa en marxa aquest recurs amb el finançament del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, que ve a reforçar i a fer contenció en situació d’escalada en moments crítics orientat a aquells homes que es troben en risc de cometre una conducta violenta i que, no necessàriament, l’han d’haver exercit.   

Les vies per  les quals es desplega l’activitat d’aquest nou servei és el telèfon confidencial i gratuït 900 80 88 20 i el correu electrònic 900808820@intress.org  per a donar resposta a demandes que permetin una intervenció en diferit.    

Qui atén el telèfon son professionals de la psicologia expertes en violències que treballen per:   

  •  Oferir eines als homes que permetin canalitzar la expressió de la ira i que ajudin a vèncer l’impuls que condueix a realitzar l’acte violent com a alternativa.       
  • Derivar a recursos d’intervenció psicològica o educativa, en aquells casos en que l’home assumeix part de la responsabilitat de la situació violenta i per tant vol treballar més a fons el problema.    

    Servei d’Atenció a Homes (SAH)

 
L’ajuntament de Barcelona també va crear el Programa d’atenció a les violències del Plural s’adreça a aquelles persones que viuen, treballen o estudien a la ciutat de Barcelona i tenen la voluntat de canviar i millorar les seves relacions personals per evitar l’ús de qualsevol tipus de violència.

Horari del servei:
De dilluns a dijous de 9.00 a 14.00 h i de 15.00 a 20.00 h. 
Divendres de 9.00 a 15.00 h 

Avinguda del Marquès de l’Argentera, 22
08003 (Ciutat Vella) Barcelona
Tel. 933 491 610 –  Correu electrònic: plural@bcn.cat

 

Comments are closed.