Entrades

Servei de préstec d’una vaixella reutilitzable

L’Ajuntament de Barcelona torna a posar a disposició de les entitats de la ciutat un servei de préstec d’una vaixella reutilitzable per a usar en els actes, festes o celebracions populars on sovint s’utilitzen plats, gots i coberts de plàstic d’usar i llençar que acaben a les escombraries com a rebuig (al contenidor gris), i que per tant no es reciclen. Les entitats podran fer servir, a partir del 19 de juny, aquesta vaixella reutilitzable com si fos la vaixella de casa: s’usarà, es rentarà i es tornarà a usar tantes vegades com calgui.

Hi ha dues formes de fer arribar el formulari de reserva de vaixella:

  • Correu electrònic: vaixella@femarec.cat
  • En mà, de dilluns a divendres no festius de 11:00 a 13:00 a l’adreça de Femarec: C/Maresme, 59, baixos, 08019 Barcelona.

Si teniu més dubtes o us cal informació de la vostra sol·licitud, podeu trucar al 933 036 500 en l’horari d’11 a 13 h de dilluns a divendres no festius.

I una altra bona notícia és que aquest servei es farà a través de Femarec, una cooperativa d’inserció social que s’ocupa de preparar i rebre les comandes de cada entitat i del servei professional de neteja, de manera que la mesura també aporta beneficis socials.

Comments are closed.