Entrades

Soc dona, soc jardinera

L’Institut Municipal de Parcs i Jardins ens comunica que ha posat en marxa l’oferta pública de 76 places d’auxiliar de jardineria,  i que totes les persones que compleixin els requisits poden inscriure’s i presentar la seva candidatura.

La iniciativa vol convertir aquesta oferta pública en una oportunitat per donar impuls a un dels grans reptes de Parcs i Jardins. Actualment les dones constitueixen un 25% de la plantilla i que cal, augmentar la presència de dones entre els i les professionals de la gestió i el manteniment del verd. La campanya ‘Soc dona, soc jardinera’, pretén augmentar la difusió de l’oferta pública entre les dones i incentivar la seva participació.

El propi ofici de la jardineria, juntament amb la vocació de servei públic i unes condicions laborals que permeten l’estabilitat i la conciliació dels diferents àmbits de la vida són elements que converteixen l’exercici professional de la jardineria en una oportunitat atractiva per al conjunt de la població, també per a les dones.

Els requisits per a participar de l’oferta pública consisteixen en tenir entre 16 i 65 anys, amb títol d’educació secundària o superior i que disposin del nivell B1 de català. La inscripció es pot realitzar a fins al 5 de juliol a la Seu electrònica de l’Ajuntament de Barcelona a través d’aquest enllaç. Per qualsevol dubte que tingueu podeu escriure a l’adreça: seleccioparcsijardins@bcn.cat.

 

Comments are closed.