Entrades

Tardor cultural

Iniciem el darrer trimestre de l’any amb força activitats culturals interessants.

  • Conferència: La setmana tràgica. Las revoltes populars que succeïren a Barcelona el 1909, ara fa 110 anys. A càrrec de: Manuel Pérez Nespereira, doctor en Història Contemporània de la Universitat de Barcelona. Presenta la sessió: Joan Termes, vocal de l’AVVH. Organitza: Associació de Veïns i Veïnes d’Horta amb la col·laboració de la Biblioteca Horta-Can Mariner.  Quan? Dijous, 17 d’Octubre de 2019, a les 18, 30 h On? Biblioteca Horta-Can Mariner, carrer del Vent 1.

 

  • Conferències per a totes les edats a les aules d’extensió universitària. Les Aules ofereixen conferències sobre temes diversos i sortides culturals per a persones de totes les edats per tal d’ampliar coneixements. Tot i ser de nivell universitari, estan obertes a persones que tinguin curiositat per aprendre independentment de la seva edat i del nivell de formació. Les conferències tenen un preu simbòlic de 3 € i se celebren al Centre Cívic Matas i Ramis d’Horta. Trobareu tota la informació dels cursos oferts i dels horaris al document adjunt en aquest enllaç. 

 

  • Torna la Mostra de Teatre a Horta-Guinardó. Enguany se celebra la XIX edició d’aquest festival, amb la participació de més grups de teatre jove i es torna a comptar amb l’Ateneu Hortenc com a espai escènic. El preu de l’entrada per cada espectacle és de 4€, i no es vendran de manera anticipada sinó que es podran aconseguir el mateix dia de la representació. A més, del preu de l’entrada es destinarà 1 euro a la companyia teatral Creart, formada per actors i actrius amb diversitat funcional. Podeu consultar tota la programació de la Mostra de Teatre al document adjunt.

Comments are closed.