Entrades

Vacances en pau per infants saharauis

Com cada any, l’Associació Sàhara Horta posa en marxa ‘Vacances en pau’, un programa d’acollida d’infants d’entre 8 i 12 anys que arriben dels campaments de refugiats sahrauís durant el juliol i l’agost.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que els infants passin dos mesos de vacances lluny de la dura realitat al camp de refugiats i de l’extremadament calorós estiu sahrauí. Durant els mesos de juliol i agost els infants deixen enrere totes les mancances en les que ells i les seves famílies conviuen des de fa molts anys en els campaments de refugiats i venen amb tota la il·lusió de poder-los passar amb les seves famílies d’acollida. Durant aquest temps, passaran revisions mèdiques per poder diagnosticar i, si cal, tractar diferents aspectes sanitaris per poder millorar el seu estat de salut i evitar malalties greus. A més, coneixeran una altra cultura, es divertiran, i el que és més important, es crearà un vincle amb la seva família d’acollida que durarà per sempre.

Si creieu que podeu col·laborar aquest any en el projecte, ja sigui acollint infants o per altres mitjans, podeu posar-vos en contacte amb l’entitat

  • enviant un correu electrònic a saharahorta@yahoo.es
  • o trucant al telèfon 617482265.
  • podeu apropar-vos al Centre Cívic Matas i Ramis (carrer de Feliu i Codina, 20) per demanar-hi més informació.

Consulteu més informació en aquest enllaç de l’Ajuntament de Barcelona

Comments are closed.