Entrades

Vaga davant emergència climàtica

El nostre planeta pateix un escalfament global i un canvi climàtic provocat pel nostre model de producció i consum, i alhora, a la nostra ciutat els nivells de contaminació atmosfèrica superen tots els límits raonables.

Davant d’aquesta situació han aparegut nous moviments socials, especialment protagonitzats pels joves, que reivindiquen solucions i canvis d’orientació importants. A més a la cimera que se celebrava l’Ajuntament de Barcelona es va presentar un nou paquet de mesures i es varen sentir moltes veus reclamant respostes contundents.

Davant la manca de determinació per encetar polítiques que es poden pensar impopulars (o que xoquen amb els interessos de poderosos grups econòmics, amb els prejudicis d’alguns sectors influents), pensem que aquestes mesures només tiraran endavant si tots plegats som capaços de crear una enorme mobilització social per exigir a totes les institucions que posin mans a l’obra.

Per això, ens adherim a la crida de la FAVB per exigir una resposta socialment i ecològicament justa. I, per això, també ens sumem a la convocatòria de vaga general pel clima del dia 27 de setembre.

Comments are closed.