Entrades

47a Assemblea de la FAVB

Dissabte passat, amb una participació rècord de 48 associacions veïnals d’un total de 74 entitats,  la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) ha acordat quines són les principals reivindicacions que presenta amb motiu de les properes eleccions municipals:

  • Més mesures per garantir que tothom pugui accedir a un habitatge, tot i que ha celebrat la reserva del 30 % d’habitatge protegit en noves promocions.
  • Més mesures contra la contaminació, no només de l’aire, sinó també acústica i lumínica.
  • Reclama a tots els partits polítics que encarin amb valentia els temes relacionats amb la pobresa i la desigualtat, la convivència i l’ús de l’espai públic.
  • Insta a cedir l’antiga capella de la Misericòrdia al CAP de Raval Nord.

Entre les valoracions positives està la millora en serveis socials, i per contra la FAVB continua sent crítica amb l’ordenança de terrasses limita el gaudi de l’espai públic per part dels veïns i també ha rebutjat el futur Espai Barça. 

Us animem a consultar el darrer número de la revista ‘Carrer’ on la FAVB fa balanç del mandat d’Ada Colau i ha apuntar les actuacions que haurien de ser prioritàries per al nou equip de govern.


 

Comments are closed.