Entrades

Reforma del mercat municipal d’Horta

El nostre mercat municipal es va inaugurar el 25 de gener de 1951 i actualment l’Institut de Mercats i la Junta del mercat han mantingut ja les primeres converses i s’estan treballant els estudis previstos per a la seva reforma. Segons que informa el mateix consitori, es començarà a treballar en les properes setmanes amb els paradistes per definir el model de mercat a partir de les seves necessitats.

Segons llegim a El Periódico, es projecta una intervenció integral ja que l’edifici està catalogat patrimonialmentLa previsió es que el mercat provisional pugui instal·larse l’any 2021.

Per la nostra banda, en el darrer consell de Barri i en relació al tema del Mercat, l’AVV d’Horta vam reivindicar tres coses:

  • Que el projecte del Nou Mercat inclogui la reurbanització de tots els carrers de l’entorn.
  • Instal·lació d’un Punt verd al Nou Mercat. En la darrera reunió mantinguda amb els comerciants, aquests hi van donar suport.
  • Que es constitueixi una comissió de seguiment del projecte i de les obres amb la participació de les entitats i organitzacions del barri que estiguin afectades.

En aquest enllaç podeu consultar la història del mercat d’Horta.

Comments are closed.