Entrades

50 anys de la FAVB: Ocupem el Saló de Cent

La Federació d’associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona, va ocupar dijous a la tarda el Saló de Cent de l’Ajuntament per commemorar els 50 anys de la Federació. Veïns i veïnes de tota la ciutat ens vam reunir en aquesta sala emblemàtica del poder municipal per recordar les lluites històriques i per fer sentir la seva veu al Consistori amb  una cinquantena de pancartes amb reivindicacions actuals que, al final de l’acte, van ser dipositades als seients dels regidors.

Es va llegir el Decàleg del moviment veïnal de Barcelona, debatut i aprovat en la 50a assemblea de la Federació, celebrada a l’abril. El moment amb més emoció va ser després de sentir-se el crit de “Visca la Favb!”, els activistes van llençar a l’aire centenars d’octavetes que contenien els diferents punts del decàleg.

Després de les intervencions institucionals, l’acte va incloure la representació d’un fragment de l’obra de teatre de la companyia La Voz Ahogada En Bangkok también hay ratas, que ret homenatge a les activistes veïnals de la Barcelona dels anys setanta, i l’actuació de la Coral Smiling del Raval, formada per nens i nenes d’aquest barri.

Més informació aquí 

 

Comments are closed.