Entrades

NOUS ROLS PROFESSIONALS A L’ATENCIÓ PRIMÀRIA

Referents de Benestar Emocional Comunitari i Nutricionista

El dia 7 de juliol és va realitzar a la Biblioteca d’Horta la conferència organitzada per la Associació de Veïns i Veïnes d’Horta i amb la col·laboració de la direcció del CAP d’Horta i la Biblioteca Can-Mariné.

La exposició va estar al càrrec de les  tres professionals  que actualment estan treballant al CAP: Iris Cera i Marina Calderó professionals de la Psicologia i Ivan Falcón professional Nutricionista. També varem tenir amb nosaltres representant de la direcció del CAP.

Ens van explicar el Pla de Treball que començaran a fer per millorar la salut emocional , que té una importància cabdal per a no desenvolupar problemàtiques de salut mental  i la nutrició per prevenir i millor tractar moltes malalties cròniques de les persones del nostre barri, per el qual necessiten la col·laboració de la comunitat , aquesta va estar la primera de diverses presentacions que faran , també que es dirigiran a altres organitzacions del districte com els Casals, les escoles el Consells ….

Va quedar clar la importància de la seva tasca preventiva i d’abordatge i reforç d’algunes problemàtiques que es fan  amb el conjunt de l’equip, per això cal que per accedir a la seva tasca les veïnes i els veins ens dirigim a medicina de família  o a infermeria. Els primer grup  que realitzaran des de Benestar emocional seran:  Gestio Emocional, Estimulació cognitiva i suport social i Grup de dones.

L’associació de veïns i veïnes vam reiterar el suport que donem a la tasca del CAP, així com en les suggeriments  que fem per la millora de l’atenció, fent arribar les problemàtiques de la població.

 

 

Comments are closed.