Entrades

Avaluació del Procés de participació del PAM Barcelona

Des de la Fundació Ferrer i Guàrdia ens comuniquen que estan realitzant una recerca que analitza com els processos de participació poden incrementar la capacitat de la ciutadania per incidir en les polítiques públiques, analitzant casos concrets, processos de participació que diverses administracions han portat a terme, estudiant de quina manera han estat plantejats i quins resultats han generat. 

Un dels casos que estan analitzant és el procés de participació que l’Ajuntament de Barcelona va realitzar al 2016 per configurar el Pla d’Actuació Municipal. La Fundació està interessada en saber l’opinió de persones i organitzacions que van participar d’aquest procés i per això està portant a terme grups de debat en què persones que van participar d’aquest procés els donin la seva opinió.

Per tot això ens conviden  a participar a la sessió de debat. Per a facilitar la seva participació proposen dos possibles dates:

dilluns 14 de maig a les 19:00 

dimecres 23 de maig a les 18:00.

Totes dues sessions es realitzaran a la seu de la Fundació Ferrer i Guàrdia (Avinyó 44, 1r. Barcelona).

Ens comuniquen també que les aportacions que realitzin les persones participants als debats tenen un tractament anonimitzat i l’informe final serà d’accés públic. Aquesta recerca ha estat guardonada amb el premi de qualitat democràtica de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Comments are closed.